Esperanzalogo1600px
item1b1a1 item1b1a1a item1c item1h2 item1h1b item1h1a2 item1h1a1a item1b1f1a1a1a2
povikrabotilnicairina

Повик за учество

Работилница со Ирина Карамарковиќ

„Дома е онаму каде што

во рамките на проектот „Од

16 септември 2016 година, Арт

 

 

Здружението на граѓани Есперанца –

Дома е онаму каде што

На свадбата на моите роднини

Уметноста е различност и уметниците

Во оваа работилница ќе ја

Перформативниoт дел од работилницата треба

Ова е работилница од отворен

Должина на работилницата: 90-120 минути.

Начин на пријавување

Нема генерациски, едукативни или какви

За проектот „Од дијаспора до

Проектот „Од дијаспора до различности“

Проектот се занимава со редефинирање

Проектот се реализира со подршка

За Ирина Карамарковиќ

Ирина Карамарковиќ е родена во

Откако се запиша на Филозофскиот

Таа има докторат по филозофија

www.irinakaramarkovic.com

irinaKaramarkovicphotobyAndreaSchlemmer2

© by Andrea

фотогалерија