Esperanzalogo1600px
item1b1a1 item1b1a1a item1c item1h2 item1h1b item1h1a2 item1h1a1a item1b1f1a1a1a2
x600

Вирџинија Јурениене и Аиссте Урбониене од Катедрата за филозофија и културни студии, на  Факултетот за општествени науки од Каунас, при Универзитет во Вилниус, Литванија ја посетија Есперанца светскиот културен центар и се информираа за нашите активности

x2 x1 x4
x600 x4